Čarobna lokacija

pečovje,štore,celje

Vse ljubitelje narave, kar lastniki svojih kužkov tudi ste, bo očarala neokrnjena narava štorskih okoliških hribov. 
Ko zapustite znamenito železarno in se po nekaj ovinkih skozi dolino čemaža dvignete na hrib, se vam odpre pogled na okoliške vrhove. 

Po oddaji kužka v salonu se lahko sprehodite po kakšni urejeni poti. Mogoče mimo travnikov zavijete v gozd, se nadihate čistega zraka, naužijete tišine, ki vam jo bo od časa do časa zmotilo le ptičje petje. 

Po občini Štore so speljane številne izjemno lepo urejene izletniške poti, ki vas komaj 7 minut vožnje iz Celja ali Šentjurja popeljejo v naravo, ki je človek tu še ni pretirano spremenil. 

Salon stoji med travniki na vrhu hriba, z dveh strani ga obdajata cesti, ki se nekaj hiš naprej končata, zato boste lahko uživali v mirni naravi skoraj brez avtomobilov. Posedite lahko na klopi pred salonom, v miru preberete knjigo, uživate v pogledu na domače ovce, vietnamska pujsa ali se pocrkljate z našim Bossom. 

Pri nas se lahko kužki po končanem striženju prosto sprehajajo, saj je vrt ograjen in tako imajo priložnost, da se sprostijo tudi tisti, najbolj nezaupljivi kužki. V miru lahko popijejo vodo, opravijo potrebo in če je vaš kuža vajen drugih psov, se tudi spoprijateljijo in poigrajo z našimi kužki.

Zanimalo bi vas...